Måndag

tjena mittbena gott folk!
Klockan var ställd på 07.30 men vaknade inte av den fören 15 minuter efter, men ingen panik! Än.. Väckte tessan men Roger gick upp istället och gjorde kaffe och tog en morgoncigg med mig. Sen gjorde jag mig iordning och fick sällskap av roger som också hade ett ärende nere på stan. Halv 10 mötte jag upp den jag skulle och tog en kaffe på Müllers osv osv, sen vid halv 12 fick jag skjuts hem till tessan igen. Så nu sitter jag här medans hon och roger springer omkring och städar. Pappa kommer hit vid 15 tiden och säger hej, träffar ju inte gubben allt för ofta. Men jag drar väl hem strax efter det, huga ligan.. resvägen ger mig ångest! Men ska bli skönt att få komma hem igen och mysa och leka med dotra!



ANONYM:


Japp, nu vet ALLA att jag inte har jobbat med telefonjobb! har jag något att skämmas över? Haha.

Godnatt

Tjenis penis!
Sitter hemma hos syrran nu och väntar på en sen middag
. Det blir tacopaj så det är det värt att vänta på. kom hem hit runt 18.30, fick skjuts hela vägen så det var skönt. Elin kom upp hit en sväng också, så har spelat lite skippo och så. Ska strax pula i mig en ipren och lägga mig och läsa lite innan maten. Har ju börjat på andra boken av twilight nu " När jag hör din röst " och den verkar minst lika spännande. Har aldrig tyckt om att läsa, men dom här böckerna är helt sinnessjukt bra! så, för att aldrig gillat att läsa till att läsa ut en 440 sidor tjock bok på 3-4 dagar är bra skit för mig! Go kickoo..

Blir sova tidigt idag då jag ska vara nere i centrum runt 9.15 imorgon bitti. Får se om jag hinner träffa pappsen något imorgon också, eller om jag drar direkt efter det där eftersom det är en jävla resväg från nynäs till vällingby. Men men.. Får se hur jag gör.

tjingeling..

Svar

Då har du fel IGEN då.
Det såkallade telefonjobb du snackar om var visst ja ett jobb med provitionslön men det var INTE som telefonist.( eller ett telefonjobb överhuvudtaget ) Du är ganska kaxig och "säker" för att ha så fel i allt du yttrar dig om.

sjuker.

usch, feber och ont i kroppen!! Haft det i 3-4 dagar nu, så det var ganska jobbigt att sitta i 4 ½ timme med bil ner till Borås och sen 5 ½ timme på bussen hem. Men det var det ju värt för att få träffa min älsk! <3 Vi satt och spelade Mulle och sen fick vi in lunch vid 12 tiden, glodde lite på tv, babblade lite och mös med Embla. Sen vid 15.30 var besökstiden slut, så då körde mia o perre mig till Bussterminalen och dom åkte vidare med Embla till någon polare som dom kände och skulle sova där. Jag var hemma i stockholm igen vid 21.30 och var helt död då, men min underbara mor hämtade mig då inne i stan.

Idag ska jag åka ner till nynäs.. illa tvungen! Och åker hem igen imorgon.


Anonym:

Verkligen inte, jag har sökt förut, men aldrig haft!
Och om det är så att jag skulle ha pratat med dig PERSONLIGEN om såna saker, så måste du vara någon jag känner väldigt bra? och om det skulle gjort mig till lögnare ( vilket jag inte ens har sagt men att jag har sökt skulle jag ha kunna sagt ) så gör ju det här dig till en vääääldigt falsk människa, och det känns bra?

Baby <3

Precis kommit in igen efter att ha varit och källsorterat och tagit en långt och skön promenad i det fina vädret. Sitter och kollar runt lite på nätet och ska strax ner och lägga Embla, och läsa klart boken. Inatt blir det att gå upp mycket tidigt, runt 03, ska jag väl upp så jag hinner duscha, sminka mig och allt sånt där. Då vi åker senast 04.30. FAN VAD JAG LÄNGTAR! det är bara 6v och ( 2 dagar? ) kvar tills baby kommer hem!! <3



v Jimmy & Embla v


-
Lär inte uppdatera igen fören på Måndag tror jag. Efter besöket hos Jimmy, tar jag bussen hem och är i stockholm igen vid 21.30 typ, och då åker jag raka vägen ner till nynäs. Då jag har saker att göra där på Måndag. Och sen träffar jag ju Tessan, Lucas.. Pappa m. familj allt för sällan nu. Så det blir trevlans att hälsa på.


Puss & kram


Huvudvärk

Ojoj, någon börjar bli på dåligt humör?

FORTFARANDE lilla vännen, jag är INTE skriven i nynäs.
Jag har post där för att jag varit skriven där länge, men är det inte längre!
så, NEJ.. du har FEL.

Och HAHA, varför envisas du om Telefonjobb??
- Jag har ALDRIG haft ett sådant.


Det här börjar MINST SAGT bli löjligt. Eller rättare sagt DU.


Puss på rumpan.




Torsdag

hallå, det här får bli ett snabbt och kort inlägg.
Har inte uppdaterat för att jag inte haft någon tid över till det alls. Men dagarna har rullat på, som vanligt fullt ös med min lilla trollunge och alla dagbarnen. Är helt slut på kvällarna och somnar alltså när jag nattar Embla. Har kommit mer än halvvägs i nya boken jag börjat läsa nu bara på drygt 2 dagar.. " Om jag kunde drömma " En av Twilight böckerna.

i Tisdags ringde dom ang. jobbet på förskolan jag troligtvis kommer börja vikariera på. Ska dit så fort jag fått hem registerutdraget, då jag var klantig och råkade öppna det förra så fått beställa nytt.

Annars har det väll inte hänt så mycket mer.. Ska fixa buss/tågbiljett imorgon, för det är klart och jag ska åka ner på Lördag och hälsa på min älskade Jimmy! <3 *Längtar*

Well, nu måste jag kila upp igen.


Antar att DU fick ditt svar där också anonymus! Och, jag är INTE skriven i nynäs :) Men det är rätt kul att se hur du försöker veta så mycket om mig.

PUSSS PÅ ER !

Söndag

Har varit full rulle idag också. Vi gick upp vid 9 och gjorde allt det vanliga, pratade med jimmy , sen åkte Jag, Embla, Svärmor, Jannike och Marcus till Ikea, gick runt där och kika lite. Efter det blev det en snabb sväng till Bauhaus för jannike behövde köpa nå speciella skruvar eller något till sina hyllor hon köpte. Sen till Willys i veddesta och handla. Embla somnade i bilen påvägen hem, så när vi kom fram så bar jag ner henne till rummet och hon fortsatte sova. Så då passade jag på att läsa lite och tog en tupplur jag också. Jannike har gått med jordens tandvärk nu ett par dagar och hon är helt svullen på kinden, så nu stod hon inte ut med smärtan längre efter att ha stoppat i sig alla möjliga värktabletter utan resultat. Jannike och svärmor sitter nu på någon slags "tand akut" och lär få sitta där ett par timmar, stackarn! :(

Nu håller jag på att laga mat, Kyckling med potatis och sås. Sen blir det läggdags för Embla och jag ska väll fortsätta läsa lite medans hon somnar, sen får vi se vad som händer och fötter, lär väll kolla på johan falk som går på tv idag.

Pratade precis med Jimmy igen också, får se om jag åker ner till honom nästa helg, eller hur det blir? Embla ska ju ner då med farmor o farfar.

Uppdaterar kanske senare, så kan fröken anonym få ett svar då också.

Puss & kram


Godnatt

Idag har varit en lång dag. Embla och jag gick upp 08.30, åt frukost och allt sånt där i vanlig ordning. Sen åkte vi med Emblas farmor & farfar till Eskilstuna en sväng för att kolla så inte något tak ramlat in och sånt. Fick med mig min jacka också, som jag saknat hela vintern för att den har varit där ute. På vägen hem stannade vi på pizzerian och käkade. När vi kom tillbaka så stannade jag och Embla ute på tomten och byggde massa "snökakor" / snöslott. Har ju varit riktigt skönt att vara ute idag. Sen in och då blev det mer lek, då Embla älskar att laga mat på sin leksaks spis och pyssla om sina dockor. Så har varit grymt mysigt! Sen åt vi en riktigt god middag " fläskfilé a la gott " haha.. mätt och belåten gick jag och Embla ner och tog ett bad och sen var det dags för henne att sova. Passade på att läsa lite i boken medans hon höll på att somna, börjar bli riktigt spännande nu!

Väl somnat så gick jag upp och så fixade vi iordning chips och dipp, grönsaker med dipp och läsk. Sen kollade jag, svärmor, jannike och marcus på " alice i underlandet " , den var väll sådär. Helt Ok! Sen blev det 2 omgånger Maxi yatzy. Så nu hade jag väll tänkt gå ner och läsa lite till och skriva brev till Jimmy och sen sussa.

Lååång lång dag, men grymt härlig!

Puss & kram.


FRÖKEN ANONYM: Dina kommentarer börjar bli mer och mer underhållande! Det är nästan så man blir lite besviken när man loggar in då du inte kommenterat något. Jag börjar även förstå allt mer hur hjärndöd du är, och det är rätt kul då jag får mig ett gott skratt när jag läser vad du skrivit.

Hur fan tänkte du nu egentligen? leker man vuxen för att man läser en bok? Haha, som sagt du är ett skämt och du får mig att skratta. Så fortsätt med dina små söta kommentarer då du faktiskt är den enda som skriver något överhuvudtaget. Och du verkar grymt desperat efter att jag ska uppdatera då statistiken på ej unika besökare är grymt höga. Så eftersom du försöker säga till mig vad jag ska göra och inte göra, så kan väll jag göra detsamma.
Hur vore det själv att skaffa dig ett liv? då du 24/7 är inne på min blogg och verkar med andra ord inte göra något vettigt på dagarna. Lever på soc och sitter hemma framför datorn och stalkar folks bloggar och klagar som om ditt liv vore som en dans på rosor. Och så kommer det vanliga " Eftersom du väljer att vara anonym så bevisar det hur mycket du står för vad du säger. Men jag bryr mig inte för 5öre om vem du är, så jag ber dig inte säga det heller " Men fortsätt kommentera, så jag har något att se fram emot till när jag loggar in. Puss på rumpan, nu ska jag sova!


Fredagsmys

hallå hallå!
Idag vaknade vi runt 07.30 , upp och åt frukost och gjorde oss iordning.
Sen tog jag och Embla bussen till Bvc. Embla vaccinerades idag, och vägde o mätte sig. Efter det gick vi till affären handlade lite och åkte bussen hem igen och lekte med alla dagbarnen. Vid 15 slutade svärmor så då åkte vi till affären IGEN då, handlade lite fredagsmys, tacos, godis, chips, dip o läsk. Så nu sitter vi och har precis kollat klart på Solsidan och väntar på att Lets dance ska börja igen. Efter det blir det nog lägga sig och läsa en bok och sen sova!


Godnatt. <3

Torsdag

Åh jösses! Hur ska det här sluta? Ska upp om ca 3 timmar för att packa, duscha och allt sånt dära för att sen ta mitt pick o pack över till svärföräldrarna! Men det här kommer bli så bra känner jag. Ska bli så härligt att få kunna vara med Embla på heltid och nu är det bara 7 ½ vecka kvar tills jimmy baby kommer hem också!

Well, är det någon idé att ens sova? 3 timmar! Lär ju vakna tröttare..

SOVA VS KAFFE! - ?




FRÖKEN ANONYM: Det märks att du inte vet vad du pratar om iaf! Du är pinsam.




Sova vann, så godnatt!


<3


..Flytt..

<3




onsdag

God morgon!
Slocknade hyffsat tidigt igår så känner mig riktigt utvilad idag, skönt! Ska strax hoppa in i en dusch och sen glida över till kärrtorp med morsan och ta en fika hos Monica. Annars inga andra planer för idag. Får se vad som händer. Tänkte att jag skulle ner till nynäs något också, men tar det kanske imorgon.

Men nu blir det en dusch i alla fall.

puss & kram.

snark.

Usch, jag är så trött! Gick upp kl 8.00 imorse, för att jag skulle in till Globen. Men riktigt så blev det ju inte eftersom det blev problem med att ta sig dit. Istället blev det en film ( Det regnar köttbullar ) och efter det gjorde jag mig iordning och drog till Huddinge. Efter att ha surrplatt kaffe och coca cola i nästan 5 timmar med Patrik på " Mias blabla curry hak " så blev det hemgång igen. Lagade lite mat och kolla på tv och nu sitter jag här!


FRÖKEN ANONYM
:


Nej, ledsen att behöva göra dig besviken men finns inga fler som skriver, Just you honey!



Nu blir det glass och tv, sen sova!

Puss på er

woop woop

Tjingeling
Har inte hunnit mer än o vaknat, pratat med nattis och sminkat mig lite. Jag och morsan ska strax glida över till Polisen för att skicka efter ett registerutdrag, då dom från jobbet kräver det. Annars händer det väl inte så mycket idag. Får se vad man mer hittar på.

uppdaterar väl senare igen..


Puss på er

Hallå

Oj oj, nu var det fan ett tag sen jag skrev något. Har väl inte hänt något speciellt ändå!? Varit på Ikea och lite sånt i veckan som varit, köpte lite nya sängkläder till emblas säng och ett bord till hennes matstol. Och satan vilka snygga grejer jag hittade där, som jag måste köpa, någon gång i framtiden. haha! Måste hitta oss en lägenhet först känns det som. Men eftersom jag har fått jobb istort sett så dröjer det väl inte länge innan det kommer också. I veckan får vi se vad som händer , inget sådär planerat förutom på tisdag.. Embla åkte hem till sin farmor idag! Men ska väl över någon gång i veckan när mor min har tid o köra.. så vi kan hälsa på även när hon är där.

Men nu.. är det fan natti natti för min del!

Puss & kram.

RSS 2.0