Natti natt!

Nej ni, nu säger jag godnatt. Det är ju faktiskt en dag imorgon också.
Alex tänkte kanske dyka upp och joina mig och Embla i lekparken.. :) Får se hur det blir med det? Well, annars blir väl dagen som jag redan sagt. Måste även börja kolla runt på massa olika tåg/buss biljetter och tider. Det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar tills jag åker ner. Och det kommer bli en helvetes massa fläng hit och dit känns det som. Det är liksom, från Sthlm C till Göteborg och sen från göteborg till sandra ( hur långt det är har jag ingen aning om ) sen från Sandra till Borås C och sen taxi till Anstalten och sen taxi från anstalten till Borås C och sen upp till stockholm. Uää! låter väl kanske bara mer än vad det är. Men det är ju vilket fall som helst VÄRT DET!

Nåja, Nu ska en nyduschad och fräsch Mickis gå och lägga sig i sin nybäddade "mysiga" säng!

GODNATT!

Go'kväll!

Jag och Embla åkte aldrig med morsan och fjanton till sorunda för att lämna Jennifer. Tog en sväng ut och sen hem och lagade lite mat, sen har vi ritat och embla fick till en jätte fin teckning till far sin. Sen har vi pratat med jimmy <3 , och strax ska jag och Embla hoppa i badet / Duschen. Sen hinner vi nog inte så mycket mer idag.
Imorgon ska Tessan till sjukhuset, som inte blev av i torsdags.. Lycka till och det kommer gå jätte bra syster!!! Vet inte om dom kommer förbi här efteråt? men det kan jag inte tänka mig. well well, morgon dagen för mig kommer bli söka MASSOR med jobb, och kolla efter lägenhet! Och såklart mysa med Embla och dra ut till lekparken.

Men nu ska vi duscha & bada. Säger kanske go'natt sen eller något.

 

PUSS&KRAM


Söndag

God morgon :)
Igår hade jag varken tid eller ork till att blogga.
Idag i alla fall , så ska vi åka ner till sorunda och lämna Jennifer sen förbi syster i nynäs och hämta upp mina papper som ska skickas till telia. Annars vette fasen vad mer som händer idag.

Uppdaterar kanske senare :)

Ciao <3

Morsning korsning..

6d488b956639c31bdae360de81324ead.png

Kolla varifrån!

Morsning korsning.. Idag har det varit rätt lugnt.. Efter farsta så drog vi hem och lagade mat och lite sånt, embla och jennifer har lekt och haft det jätte kul. Sen har det väl inte hänt så mycket mer.. Käkat glass med banan och vit choklad , gott som fan! Sen pratat med jimmy också såklart =) och nu tänkte jag faktiskt få min efterlängtade sömn. Så god natt gott folk!


Sitter just...

0-24e47780f86c7ec7f1ea2b70cc542bb7.png

Kolla varifrån!

Sitter just nu i bilen och väntar på att mamma och jennifer ska bli klara i affären. Jag har nu varit inne på telia butiken i Farsta och snackat med dom, och som jag sa tidigare.. Dom ÄR h*r*r ! Papprena har skickats hem till syster , så får vänta fint till på söndag på att få dom. Som sen ska skrivas på och skickas tillbaka till telia och efter det förhoppningsvis så får jag min älskade dator! Well.. See you guys later. Puss puss


Zombie

Usch, idag är jag ännu tröttare..
Lagom till när jag skulle gå och lägga mig igår, så vaknade Embla och ville INTE somna om. Men efter många försök och lite välling så somnade hon om i alla fall.
Imorse kom Jennifer hit, och ska vara här i helgen. Roligt roligt. Så idag lär det bli mer tefats åkning och lekparken.

Time for makeup :)

Ciao

Götebörg & Bårås

Har pratat med Sandra nu, och det var nemas problemas att jag kom ner till dom den 12 Feb. Så Göteborg och Borås, here i come! HAHA. Dock så är jag Jävligt flygrädd. Kanske skulle ta och planera om min resa lite eftersom det inte är någon tidspassning när jag ska ner dit så kan jag ju faktiskt ta mig tid att åka tåg eller buss ner till götet.
Det jobbiga blir hemresan, då det ALLTID känns som tiden går förjävla mycket långsammare.
Och eftersom Telia är h*r*r, så har inte min laptop kommit än, och förväntar mig inte att den kommer att göra det heller. Så vad ska jag sysselsätta mig med under resorna? Mobil blogga ? haha wtf. well, får ringa Telia så fort jag får tid, för min dator SKAA JAAG HAA!!
Nu börjar Scrubs också, ruggit kul faktiskt!
Men jag borde sova, borde ha lagt mig för 1-2 timmar sedan. Dock är det nu och under lunch som jag har riktig tid för mig själv, vilket är ganska skönt också då det är full rulle all day long med Embla.
Saknar dig Jammu ponken, Böt.. vi ses snart. <3





Nåja, smell ya later bitches!



Adiós

sista inlägget...

0-7c98938e037080cdeb9df099ff2758e7.png

Kolla varifrån!

 

sista inlägget för idag då.

Den här dagen har varit helt perfekt, varit på riktigt bra humör trots brist på sömn. Ni är ju ganska uppdaterade med vad jag har gjort under dagen. Men nu under kvällen har det väl inte hänt så mycket, vi åt middag sen vart det lite mer lek med embla, sen ringde jimmy sötnosen, blev ett lite längre samtal idag, det gillar vi! Embla var inte så pratglad, men ett par pussar på telefonen blev det, så söt!

Har ännu inte pratat med sandra, men den 14 passade i alla fall jimmy bra.. då det är alla hjärtans dag och allt ! <3

Babblade lite skit med syster idag också, mycket trevligt, haha.

Well, nu står jag ute på balkongen och röker och eftersom alla datorer är upptagna där inne så fick det bli ett mobilt inlägg. Bjuder även på en bild av den "fina" utsikten härifrån.

Sov så gott allesammans.

Puss & kram

 


TEFAT , hell yea!

Nu har vi varit ute och åkt tefat och gungat och lekt i snön.
Jag såg ut som en snögubbe när vi var klara. Hade kunnat vara ute ännu längre, men det är ju dags för middag strax. Sen blir det nog duscha / bada och krypa ner i soffan med Embla och kolla på tv.

Redan fredag imorgon, helt sjukt vad veckorna går fort.
Får se vad man hittar på i helgen då, alla andra idioter är ju ute o super. Men själv har jag lagt alkoholen låångt upp på hyllan nu. Sen får vi väl se när jag hittar min motivation till att sluta röka också, det är fan på tiden att ge upp nikotinet en gång för alla. Men det får bli när livet inte är lika "pressat" som det är just nu.

Syster och Lucas kom ju inte hit idag
.
Tessan hade ringt och ombokat det hon skulle göra, till på Måndag. Så då får Embla leka med kusinen istället. På tal om henne så kanske man skulle ringa och ta en cigg med henne och snacka lite skit, har ju en del att berätta för henne angående en viss person :) well well.

Lite pics från dagens tefats åkning.




Säger väl God natt sen eller något.

Puss



well..

Sitter och kollar resa ner till Jimmy.
Går dock inte så bra eftersom varken tåg, buss eller flyg passar in med hans besökstider, suck! Men jag har en idé faktiskt. Om jag på fredagen flyger ner till göteborg och smörar in mig hos sandra där en natt (a) haha och sen tar tåget morgonen därpå kl 08 och är framme i borås 09 och besökstiden börjar 09.30 så det skulle ju funka fint för mig. Skulle även vara ganska kul och hälsa på sandra och hennes lille liam och se hur dom har det och bor. Så då skulle man ju liksom kunna ta det i samma veva? får prata med henne och se vad hon tycker om det.

Embla sover just nu lunch men lär vakna när som helst. Blev inget sovande för mig nu heller!

kaffe kaffe kaffe!

God morgon.

Fy fasen vad trött jag är.
Kunde verkligen inte somna igår, även fast jag var riktigt riktigt trött. Så det blir väl till att hålla sig vaken på kaffe idag i alla fall. Nu har mamma och Fjanton åkt till nacka för att mor min ska ta bort sitt gips på foten, skönt. Och om en timme ungefär kommer syster och Lucas, ( så blev det visst inte ) då om inget annat lär man ju få sig en dos energi. Barn är ju riktiga energi spridare. Får väl försöka sova lite när Embla sover lunch. Annars verkar det som att det blir lekparken och kanske pulka race idag, vädret är ju faktiskt helt okej. uppdaterar kanske med lite bilder från mobil senare när vi är i lekparken.

Ciao

saknar sol...

0-7dbed78e40e638b634644188edd2120c.png

Kolla varifrån!

saknar sol & värme och så jammu :( sötnissen <3


Im back !

Funderade ett tag på ett "bra" Blogg namn. Men hade inga bra idéer så det fick bli att återuppta den gamla bloggen och fortsätta köra som kickoo. Och nu är jag här för att stanna. Idag har varit en lång dag hemma, då jag nästintill är "rädd" för kyla. Att stanna inne en dag då det är snöstorm är väl inte så farligt? Jag och Embla har lyckats sysselsätta oss hela dagen i alla fall. Har faktiskt varit en riktigt mysig innedag idag med massor av bus och lek. Sen hoppade Embla i badet och jag duschade, och som 2 dagar irad nu så lyckas Jimmy ringa mitt uppe i "vattenkriget". Fast vi kan ju ändå inte prata så länge eftersom jag bara har mobilen. Så det blir 1-2 korta samtal om dagen, men det är ju bättre än inget alls. Skönt att höra hans röst och att han mår bra. Sen skrivs det ju brev också, så där får man ju fram lite mer än i ett stressat telefonsamtal. Jag var ju nere och hälsade på honom i lördags, och det må jag säga var fucking lovely. Så ska försöka ta mig ner dit igen helgen efter att Embla har åkt till sin farmor. Det vill säga den 13 eller 14 Feb. v

Well, imorgon om inte vädret sviker allt för mycket, så är planen att det blir en lång, härlig dag i lekparken. Emblas kusin Lucas ska nämligen komma och hälsa på under dagen medans Tessan är på sjukhuset. Så det kommer nog bli high life. Det gillar vi!

Tänkte även försöka ta mig till Haninge C och glo lite i butikerna där, och kanske när man väl är där, träffa wictoria? Har ju bestämt att ses i flera månader utan att det har blivit av. Hon har en underbar liten son på 1 år som jag tror Embla utan tvekan skulle älska att leka med. Sen har hon en till liten bebis i magen som är beräknad att komma i april? om jag inte minns fel. Stort grattis till det.

På tal om Haninge!
Så har jag sökt in till folkhögskolan där men som jag i såna fall inte kommer börja i förens i augusti. Så får se när dom hör av sig i April - Maj någon gång för att åka dit och träffa / prata med lärare och så. För övrigt så söker jag jobb, då jag inte bara kan gå och släpa röven i backen fram till skolstart. Något måste hända nu känner jag. Jag har varit en soffsittare alldeles för länge, så känner mig jäkligt peppad att faktiskt aktivt söka jobb. Bara det är ett stort framsteg för mig kan jag lova. Go kickoo!

Nej, om man ska orka dagen och slippa leva på kaffe imorgon så behöver jag försöka få mig lite sömn.

Godnatt då!



RSS 2.0