Söndag

Go'kväll!
Mamma kom och hämtade mig i farsta vid 14 tiden
, då åkte vi ner till sorunda och lämnade av lillesyrran. Och efter det vidare ner till nynäs.
Stannade tyvär inte så länge. Efter det drog vi till arena och käkade och sen till vällingby och hämtade min lilla gullskrutt <3 <3
Dock gick det inte så lätt som det låter. Jag och morsan fick för oss att " gena genom stan " och hamnade i sundbyberg, solna och överallt förutom i vällingby. Det var nämligen vägarbeten överallt så vägarna var "avstängda".. jävligt idiotiskt att hålla på med sånt på dagarna, tycker jag! well, var hemma igen i högdalen runt 19.30 tror jag. Så, från farsta - sorunda - nynäs - vällingby och till högdalen på 5 ½ timme, snyggt jobbat..HAHA!
Hann inte umgås så mycket med Embla idag då, blev lite mys framför tv'n och sen läggdags för henne. Men vi har en hel vecka framför oss att leka och busa på!

Borsta gaddarna & sova nu / snart!

GodNatt.



zZZZzzZz

Mitt huvud gör ont!
Kom precis tillbaka till farsta, efter en lång dag, kväll och natt!

"skål, nu ska vi ner till freja" - så blev det ikke. Jag och syster började småtjaffsa ( vilket inte är så konstigt då jag varit hos dom en hel del den senaste tiden ) syskonkärlek..woho! Så åkte hem, Morsan och lillesyrran hämtade upp mig i Haninge C, och sen körde mig hem.. Åt middag, sminkade om mig och sen kom Jonas och Nattis och hämtade mig, åkte till farsta, och där blev det bärs, musik och lite skitsnack.. Planerade vad vi skulle hitta på ikväll. Slutade med att vi tog en taxi tillbaka till Högdalen, dock hem till Daniel " ankan " , där vi inte hann vara speciellt länge, men nån öl hann slinka ner iallafall. Sen drog Jag, Nattis, Jonas, Daniel, Mimmi, Madde + kille, Jimmy och thomas upp mot C , tog tuben in till anchor. Tror jag börjar bli gammal eller något, orkar inte lika mycket som förut, tycker inte att det är lika kul ens längre att vara inne i stan och festa. Träffade på Therese ( jimmys syster's kompis ) där inne, babblade lite medans vi stod i kön påväg in. Var inte inne på anchor speciellt länge. Hann beställa en smirnoff, dricka upp den gå på toan, ut till grillen och käka, sen in igen och sen blev det hemgång.
Träffade på Jannike vid rådmansgatans tunnelbanestation, märkligt nog. Hon skulle möta upp Markus i gullmarsplan så hon åkte med oss därifrån till dit. Där resten av oss fick stå och vänta på tunnelbanan mot farsta. Det var nog dom längsta 11 minuterna i mitt liv, frös och ville bara hem! Så nu ligger jag här, i farsta, på nattis soffa och ska strax sova.
Morsan hämtar upp mig imorgon, och då ska vi ner till nynäs igen. Lämna lillsyrran hos hennes pappa i sorunda först och sen ner.
Nåååja :)


//Godnatt.

Torsdag

Blev fan inga bilder igår!
Var inte alls på humör igår, var en jävla bitterf***a :)
Pappa och kevin dök upp först, dom kom runt 17.30. Efter dom droppade det in en hel klump med människor! paaanik. Så drog och käkade sushi, Och kom tillbaka direkt efter det. Men då hade dom flesta dragit. Då var det bara sabina, robin, tyra, elin, lina & tindra kvar Och såklart tessan, roger o födelsedagsbarnet, Lucas <3

Efter att jag hade fått lite mat i magen så blev jag på bättre humör,
och vi satt allihopa här och ASGARVA åt kyle monkey. Han är så jääävla störd :D
i fucking looove him!


GRATTIS GRATTIS! <3

Idag fyller syrran's son 2 år!
så, idag blir det kalas och full rulle med massa gäster.
uppdaterar senare med lite bilder och sånt.

Puss & kram

Måndag

Tjoho!
Helgen har varit lugn
, i fredags var det mys med Embla och i lördags åkte hon hem till sin pappa. Så när han hade hämtat henne så skjutsade mamma mig ner till nynäs, hem till syster och roger. Tog ett glas vin och sen begav vi oss ner till hamnen, där vi åt plankstek och tog en cider nere på Freja. När vi satt där kom johans bror Tommy dit och vi gick allihopa upp till Annas krog där pappa skulle ha spelning. Tessan och Roger satt mest och spelade på maskinerna där, och blev 600 kronor rikare, Haha! Vid 23 tiden gick vi till shell och tog oss en mos meny och sen hemgång. Så det blev jävligt lugnt.

Igår när vi hade vaknat och så, gick vi ner till Mix och käkade lunch. Pappa kom dit en snabbis också. Efter det så gick vi hem till tessan, och tog det lugnt, snacka lite skit osv osv. När det var dags för middag så lagade vi bakpotatis med skagenröra.. eller försökte åtminstone! Slutade med att vi allihopa satte oss i bilen och åkte till pizzerian, hihi!

Idag har det inte hänt så mycket, Tessan har lagat smaklösa muffins, sen gick vi ner till centrum, käkade, hämtade lucas på dagis och sen hem och lekte på gården. Roger kom precis hem från affären, Så nu är det grilldax! woho..

Puss&kram

Jag&Johan

Roger&Tessan

 


Tessan & roger <3





Fredag

Orkar inte skriva, men lägger upp bilder från idag :)
Det har varit en mysig dag i solen.
















Bilder

TjenaHejsan!
Idag blev det som sagt en tripp till nynäs.

Och skoja inte om det blev en släkt-träff! Det var, Jag, Embla, Tessan, Mamma, Mormor, Lucas, Cazzandra, Casandra, Kevin, Kian, Roger, Pappa..Sen kom Ricky också ut på gården. Men det har varit en grymt mysig dag. Och jag har tagit över 100 bilder, kommer dock inte lägga upp alla, men det förstog ni nog. Vi har varit ute hela dagen och lekt massor i det fina vädret
( om man inte räknar med den lilla regnskuren som kom ).
Åkte hem sen vid 17 tiden

bilder!










onsdag

GOD MORGON!
Jag och Embla har precis ätit frukost och så, ska göra oss iordning nu och sen ut till lekparken. Senare idag ska vi åka ner till Nynäs och hälsa på syrran och dom. Embla och Lucas träffas så sällan, så det ska bli skoj. Lär ju uppdatera senare med bilder.

Puss & kram


Tisdag

BILDER FRÅN IDAG v

















Embla <3

Nu har jag min lilla älskling här! <3
Hon sitter just nu och äter lunch, sen blir det sova lite..
och efter det ut o leka massor i det fina vädret!

Puss & kram


Måndag

God Morgon!
Har suttit och pulat med PS lite, så det blev en ny header.
Är inte så haj på photoshop men blev rätt nöjd ändå. Ska strax hoppa in i en dusch och äta lite frukost, ta mig en kaffe och en morgoncigg! Sen ska vi åka till vällingby och hämta lillskruttan. Saknar henne så mycket.
Senare idag kommer Johan tillbaka hit, och inatt ska mamma hämta mormor i cityterminalen. Mormor träffar man ju inte allt för ofta, hon bor ju i Malmö. Så det ska bli kul att få henne på besök. Annars idag, blir det lekparken eller något annat skoj :)


Uppdaterar kanske senare.

Puss!

Torsdag Natt!

Tjoho!
Skrev ett inlägg via mobilen igår när jag väntade på tåget hem från nynäs.
Men det har tydligen försvunnit av någon märklig anledning. Well, åkte i alla fall med 15.35 tåget igår, och mamma kom och hämtade mig i Älvsjö vid 16.30. Sen åkte vi hem, lagade lite käk.. Väl mätta i magen satte vi oss på balkongen och tog ett glas vin ( Jag, morsan och rebecka ) Sen började det droppa in lite folk, som sen blev rätt många ( för att vara onsdag ). Jag, Ante, Nattis, Jonas, Morsan, Matti, Rebecka, Björn, Monica, Per, hon den där, och sen kom det fler när jag precis hade gått och lagt mig ( grymt tidigt faktiskt ) ..
Idag gick jag upp runt 9.30 lagom pigg, och skulle egentligen åkt till huddinge och fikat med PG, men så blev det ju inte.

Sen SKA Embla gumms hit imorgon.. myspys!!!! <3


Puss & kram!


Tisdag

Tjoho!
Idag kom tessan och lucas in och väckte mig 07.15 imorse..
Då var det bara att kliva upp och göra sig iordning. Sen gick vi ner och lämnade lucas på dagis och efter det gick vi till kullsta och tog oss en fika, satt där i 3 ½ timme och disskuterade hennes och roger's bröllop och möhippa osv osv. Efter det drog vi hem och käkade lite, spelade skipbo och la oss o solade på balkongen. Så nu har jag jordens jävla solbränna, Aj! Johan dök upp en sväng också, snacka lite skit och sen drog aset ner till hamnen. Så nu sitter jag här, vågar inte gå ut i solen mera. Tessan är och möter roger vid tåget som har varit och jobbat. Andra dagen på sitt nya jobb! woho. Nu längtar jag hem till civilisationen.. Trött som fan på den här lilla byhålan.. Och ändå söker jag lägenhet här nere, jisses!

aja, tjing tjing.

Pics

Bilder från helgen

Jag & Tessan

Jag & Agge

Roger & Tessan

Tingvall & Jag

Elin & Jag

Roger, Tingvall & Jag haha

Tessan & Tingvall

Måndag

I Fredags drog jag, Tessan, Roger, Elin och Agge till bedarö baren, satt hemma här hos tessan först och förkrökade lite. Mötte upp en polare jag inte träffat på säkert 3 år, så det var skit kul och han följde med dit.. Men blev inte där allt för länge innan det vart tjaffs och hemgång för några utav oss.
I lördags kom pappa och hämtade mig, tessan o roger och så åkte vi upp till dom. Grattade lillebrorsan som fyllde 10. Så träffade vi farmor o farfar också som jag inte träffat på länge heller. Efter det drog vi tillbaka hem till tessan. Glodde på tv och spelade skipbo.. sen efter ett tag fick jag och tessan nå jävla fralle ryck o satte på musik och shake'a loss. Och då började det igen.. då åkte vinet fram och vi gjorde oss iordning och drog till Mix, men klockan var 23,50 när vi kom dit vilket var 10 min kvar till stängning.. så Nej, vi orkade inte röra oss mot bedarö baren denna kväll också, och vi skulle säkert inte kommit in heller för den delen, så vi rörde oss hem igen men humöret var fortfarande fett partyyy!... tills jag somna.
Igår gjorde vi inte mycket. Jag , Tessan o Roger gick till Kvantum och handlade käk, läsk osv osv.. Gick hem , lagade tacos , och dog i soffan. Sen blev det film och sova.
Idag är det väll tänkt att jag ska åka hem.. tror jag! uä, långt.

Jaja, det var våran helg det.. tjingeling!

Fredag

hallå där!
Igår flyttade jag hem alla grejer och sånt till mamma igen
, efter det körde hon mig till Nynäs, där jag är nu.  Nu sitter jag hemma hos syster, har spelat lite skipbo , ätit en god middag och kollat på film " Percy jackson " helt ok film. Idag verkar inte som att det händer speciellt mycket. Imorgon fyller lillebrorsan år så då ska vi upp dit och gratta honom, sen på kvällen har pappa spelning nere på playan så då ska jag dit i alla fall och kolla på honom och ta nån bärs, mycket trevligt.

Jag och Jimmy har kommit fram till nu att vi bara ska vara vänner, och inte försöka igen när han kommer ut. För Embla's skull så är det bäst att det är som det är nu, att vi kan vara sams och komma överens och allt sånt, än att vi ska försöka igen och det spricker och vi kommer inte överens och det blir tjaffs osv osv. Så det var nog ett klokt beslut. Visst finns känslorna där men när det tog slut mellan oss för 11 månader sen så var det just för att det inte funkade. Så att ...så här fick det bli.

Well.. trevlig helg!

..

- 5 Dagar kvar <3


RSS 2.0