Gääääsp!

Jag fattar inte, samma sak som igår. Jag lyckas somna men vaknar upp av mig själv efter ca 2 timmar, och kan inte somna om. Grymt irriterande, så ligger i soffan nu och ska kolla på Rain man, Mycket bra film! Förhoppningsvis somnar jag till den :)

PUSS

Fredag

Trött trött trött!
Kunde knappt sova inatt, vaknade hela tiden och lyckades inte riktigt somna fören vid 04. Sen kom jennifer hit vid 7 och jag klev upp vid 9. Sen var det bara att hoppa in i duschen, äta lite frukost och sminka sig. Åkte och handlade och sen till vällingby och hämtade min lilla gullunge. Kom hem vid 15 tiden och då började jag med maten. Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Imorgon får det bli lekparken med barnen.

Börjar även känna mig lite halv krasslig.
Har inte ont i halsen eller så men är hes och känner mig otrolig seg. Kanske har med min dåliga sömn att göra. Får hoppas på att man är piggare imorgon.

Blir att gå och lägga sig tidigt idag i alla fall. Typ samtidigt som Embla ska sova. :)

See you tomorrow!


ciao

Torsdag

Igår blev en lyckad kväll. Sköna människor, bra humör och kareoke! Och det känns idag, länge sen jag var såhär bakis. Jag och Matti sjöng ju 2 låtar Marilyn manson - sweet dreams & Elvis presley - Suspicious mind, fyfan säger jag bara, stackars människor som fick stå ut med oss. Men som vi sa " vi står för underhållningen ikväll ". Micke sjöng någon Metallica låt. Grymt duktig! Vid stängning gick vi till tuben som slutat gå, bra jobbat. Så Jag morsan & Micke tog en taxi.. Men vi släppte micke vid gullmarsplan, Sen vidare hem och så lagade jag mat till mig och mami.

Just nu ligger jag i soffan halv död och dunkar lite Soilwork, Disturbed & Arch Enemy! Mycket bra.

Nu blir det en dusch och försöka få i sig något att äta.

Ciao

Idag mår vi bra




Matti & Jag


Micke


Allan & Morsan


Micke & Jag


Matti & Ante


Jag & Morsan

påväg in...

0-47aa077f20e360abc333164d0277846a.png

Kolla varifrån!

påväg in till gröne jägaren !


Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade runt 11, tog en dusch och sminkade mig. Sen åkte jag och morsan till Vällingby och hälsade på. Efter 2 timmar åkte vi och handlade och sen hem, ut en sväng med hunden och nu väntar jag på mat och sen blir det nog dega framför tvn.

Pratade nyss med Jimmy bebe i telefonen. Tänkte passa på och svara på hans brev ikväll också.

På Fredag ska vi hämta hem Embla igen också, ska bli mysigt <3


Middag nu. Ciao

PIER PRESSURE

Ändrade planer!
Det blir inte Finland i sommar, utan det blir Göteborg den 20 Juni istället till Pier pressure!
Eftersom HIM kommer dit så slapp vi åka till finland.

Dit kommer även Takida, The sounds, Dead by april, Neverstore M.fl
Mycket trevligt.





v VILLE v

zZzz





God Morgon!


snark.






Lördag

Igår blev det ganska lugnt ändå. Jag , petra, morsan, nattis, jonas och honken satt hemma hos oss och drack lite bärs. Sen hade jag ingen lust att dra med ut, hade en " bad hair-day " och det får mig att tappa humöret helt. Men efter att Nattis fick mig taggad igen så följde jag med ändå. Så vi åkte in mot Kellys, och på tunnelbanan så hoppar Nattis av i gullmarsplan och jonas i skanstull. Så det var ju trevligt, att hon fick mig att åka med ändå och sen bangar hon ur. Men det vart ju kul i alla fall.

Nu är det snart dags att knäcka en bärs igen.
Cassandra fyller år idag, så det blir lite " förkrök " hemma först och sen in till stan hem till henne och festa, sen blir det förmodligen utgång. Mycket trevligt!



SKÅL GOTT FOLK!

honken och...

6f41280179df9ad1158bc033c341bb86.png

Kolla varifrån!

honken och jag utanför kellys! Hemgång för mig morsan och petra nu :) puss och godnatt!


sitter just...

45da36b0c8c7c8f367808d524c36fe58.png

Kolla varifrån!

sitter just nu på kellys med ett gäng stolpskott!! Röj röj röj


Onsdag

God morgon :]
Somnde inte förens vid 5-6 i morse, så är lagom seg. Men får ta och piggna till med lite frukost ( kaffe ) och en kall dusch. Sen ska jag in till Globen och ta en fika med Johan, som jag inte har träffat på sjuukt länge, så det e skit kul! Annars vet jag inte riktigt vad som mer händer idag.

Fick precis ett brev från min sötnos, gud vad jag saknar honom!
- så jäkla söt!

Kanske inte blir så att jag åker ner till honom nu i helgen, så det suger ju typ stenhårt.
Men men, kommer fler helger.. vi sågs ju för bara 2 helger sen , Men saknar min bebo :(


Uppdaterar kanske senare .

Ciao


Like st valentine !

SCREAMWORKS: love in theory and practice!
H.I.M's nya låtar har gått varma här hemma idag.

- Fan vad jag längtar till i sommar då vi får se Ville valo live. v

- FUCKING AWESOME -





Påväg in...

0-3abfe605b7a3a14bbd20ac792e399308.png

Kolla varifrån!

Påväg in till kellys nu då.. Skål på er party people <3


Freeedag.

Godmorgon!

Inga planer hittills för kvällen, eftersom Nattis ville ta det på Lördag.


Annars idag har jag väl inga planer direkt, ska dra till globen med morsan och sen förbi polisstationen i västberga.. Men sen då?

Är fan ganska trött idag alltså. Trots att jag vaknade runt 04 - 05 igår så kunde jag inte somna förens 2 inatt. ;s

insomnia?


Jaja, Nu ska jag göra mig iordning och dra iväg. Wish me good luck.

Puss

Sonisphere Festival !

Den 7-8 Augusti drar vi till finland på Sonisphere Festival woho!
OM det nu inte visar sig att HIM kommer till sverige. Vilket fall som helst, så kommer det bli GRYMT!

HIM, Iron maiden, Mötley crue, slayer och fler grymma band kommer spela där!




Rock'n'Roll Baby v



Haninge C

Har varit i Haninge C ett par timmar, gick lite i affärerna och glodde. Köpte en grymt snygg jacka på Cubus. Sen mötte vi upp Wictoria och hennes grymt söta son Kevin, Satte oss vid ett fik och käkade bakad potatis med skagenröra, Mums! Så kom precis hem, pratade med Nattis och hon har köpt riktigt roliga spel som ska spelas i helgen! Det kommer bli grymt. Annars vette fasen vad som händer mer idag.

Ciao




God morgon

Shit, vad jag somnade tidigt igår kväll, typ 19! Dock inte så konstigt med tanke på att jag knappt sov något natten innan. Kom hem vid 14 - 15 tiden igår efter att ha varit hos Alex och haft det piss tråkigt! Sen gjorde jag inte mer än käka, pratade med Jimmy och sen försökte hålla mig vaken så jag i alla fall fick se Andra avenyn, men det sket sig ju. Vaknade för en timme sen ungefär och känner mig grymt utvilad!

Får se vad som händer idag, inga planer!


Ciao

¤%!@#"¤


Oj oj oj, har inte mycket att säga om den här dagen!!

- inte till er i alla fall.



Men saknar dig Jimmy, vi ses på alla hjärtans dag <3

v Big love v


God morgon

Åh, vad jag älskar att sova! Fick betydligt mycket mer sömn inatt än vad jag har fått dom 2 senaste veckorna, riktigt skönt. Embla sov i stort sett hela natten. Dock gick jag ändå inte och la mig förens runt 2 tiden. Var uppe och skrev ett sjukt långt brev till Jimmy. * kramp i handen * :)

Just nu väntar jag bara på att det ska bli telefontid så jag kan ringa ner och boka besök till Jimmy <3


Annars inga planer för dagen, så får se vad som händer och fötter!


Ciao






bedtime! Äntligen..

-5c9c87b51746f5815a517dded751291.png

Kolla varifrån!

bedtime! Äntligen.. Fy jävlar säger jag bara. Jag undrar hur jag ens överlevt den här dagen. Jag kan ju säga en sak ialla fall , jag skulle ALDRIG palla tvillingar! Haha. Det har varit en riktigt krävande men jävligt rolig dag i lekparken.. Tessan och roger hämtade lucas runt 17.30 och alex drog strax där efter. Allting hade i alla fall gått bra på sjukhuset! Nu har jag precis fått embla att somna efter ett snabb bad, hon somna faktiskt väldigt fort idag! Skönt det. Nej nu ska jag ta en cigg, borsta gaddarna, skriva ett brev tillbaka till jimmy baby, och sen sova. Men imorgon lägger jag upp alla bilder från lekparken. Puss och godnatt! <3


This is love!

Nu har Lucas kommit hit och han o Embla leker jätte fint nu, ( om man bortser från att barn är egoister och inte vill dela med sig av sina leksaker ) haha.

Har fått brevet ifrån Jimmy ponken nu också, så jäkla underbar!
Jag är verkligen som kär på nytt! han ÄR mannen i mitt liv som jag vill vill villl leva resten av mitt liv med. Vi har haft våra upp&ner gångar och det har varit slut länge. Men vi skaffade inte barn och gifte oss för ingenting!

Har aldrig varit så säker på något i mitt liv som jag är nu.


Jag älskar dig Jimmy baby ! <3



uä för spindlar!

Det vart då fan ingen sömn inatt, i alla fall inte mycket.
Vid 03.30 vaknade Embla igen, och jag gick in för att natta om henne och somna själv. Men när jag ligger i sängen och slår upp ögonen för att ge Embla sin napp, så ser jag jordens jävla spindel hängandes typ 20 cm ifrån fejset. Och jag flyger självklart upp i panik och står helt stel i dörröppningen och kollar på spindelFan! Så det slutar med att Embla vaknar till och inte vill somna om, och jag vill inte ens vara i sovrummet då jag som ni kanske fattar är LIVRÄDD för spindlar. Så jag tog med Embla, och hennes täcke och kudde in i vardagsrummet och försökte somna där. Gick inte så bra då Embla fick för sig att börja leka. Så vi slocknade väl inte förens vid 5 tiden. Så 3 timmars sömn "inatt", det tackar vi för. Konstigt nog känner jag mig alltid piggare av att inte sova så mycket.

Well, Embla har fått i sig frukost och jag KAFFE!

Och nu är Tessan och roger på väg hit och ska lämna av Lucas innan dom åker in till sös.
Sen så väntar jag på att posten ska komma då jag vet att ett brev från jimmy kommer :D <3


Tjohej!



"PH CIMON"

Kan inte sova, eller kanske inte har försökt tillräckligt mycket?
Efter att Embla har vaknat 2 gånger så tappade jag hoppet om att få sova.
Så satte mig ner vid datorn och glodde runt på internet, och hamnade inne på Cimons blogg, Ja precis.. "Hunken ifrån Paradise Hotel! "
Efter att ha bläddrat lite smått bland kommentarerna där så blev jag nästintill Spyfärdig. Om vi drar ett Riktigt dåligt exempel.. Idol Darin^, alla fjortisars snygging 04. Men innan han satte foten i tv rutan var han typ Vällingbys uglybetty, bokstavligen.
Nu som jag sa så var det ett RIKTIGT dåligt exempel
. MEN, Cimon som nu är typ "sveriges hunk - 10" är egentligen bara en medelsnygg snubbe som råkade komma med i en dokusåpa. Som visserligen är jävligt roligt att titta på! Men det är inte det jag klagar över. Jag tycker att det är så jävla sjukt, det är så genomskillnigt.. En Snubbe som tidigare inte fått brudars uppmärksamhet får vem fan han vill nu bara för att han synts på tv.

Förstår ni vart jag försöker komma?

Förmodligen så är jag bara jävligt övertrött och vill ha något att klaga på.

Tycker absolut inte att det är något fel att dom ger grabben lite bättre självförtroende, för han är jävligt fin ( medelsnygg då ).. Men det e ändå bara helt sjukt.


En cigg på det här och kanske försöka sova igen! Tror fan jag behöver det.

RSS 2.0