Måndag

Tjoho!
Helgen har varit lugn
, i fredags var det mys med Embla och i lördags åkte hon hem till sin pappa. Så när han hade hämtat henne så skjutsade mamma mig ner till nynäs, hem till syster och roger. Tog ett glas vin och sen begav vi oss ner till hamnen, där vi åt plankstek och tog en cider nere på Freja. När vi satt där kom johans bror Tommy dit och vi gick allihopa upp till Annas krog där pappa skulle ha spelning. Tessan och Roger satt mest och spelade på maskinerna där, och blev 600 kronor rikare, Haha! Vid 23 tiden gick vi till shell och tog oss en mos meny och sen hemgång. Så det blev jävligt lugnt.

Igår när vi hade vaknat och så, gick vi ner till Mix och käkade lunch. Pappa kom dit en snabbis också. Efter det så gick vi hem till tessan, och tog det lugnt, snacka lite skit osv osv. När det var dags för middag så lagade vi bakpotatis med skagenröra.. eller försökte åtminstone! Slutade med att vi allihopa satte oss i bilen och åkte till pizzerian, hihi!

Idag har det inte hänt så mycket, Tessan har lagat smaklösa muffins, sen gick vi ner till centrum, käkade, hämtade lucas på dagis och sen hem och lekte på gården. Roger kom precis hem från affären, Så nu är det grilldax! woho..

Puss&kram

Jag&Johan

Roger&Tessan

 


Tessan & roger <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0