Im back !

Funderade ett tag på ett "bra" Blogg namn. Men hade inga bra idéer så det fick bli att återuppta den gamla bloggen och fortsätta köra som kickoo. Och nu är jag här för att stanna. Idag har varit en lång dag hemma, då jag nästintill är "rädd" för kyla. Att stanna inne en dag då det är snöstorm är väl inte så farligt? Jag och Embla har lyckats sysselsätta oss hela dagen i alla fall. Har faktiskt varit en riktigt mysig innedag idag med massor av bus och lek. Sen hoppade Embla i badet och jag duschade, och som 2 dagar irad nu så lyckas Jimmy ringa mitt uppe i "vattenkriget". Fast vi kan ju ändå inte prata så länge eftersom jag bara har mobilen. Så det blir 1-2 korta samtal om dagen, men det är ju bättre än inget alls. Skönt att höra hans röst och att han mår bra. Sen skrivs det ju brev också, så där får man ju fram lite mer än i ett stressat telefonsamtal. Jag var ju nere och hälsade på honom i lördags, och det må jag säga var fucking lovely. Så ska försöka ta mig ner dit igen helgen efter att Embla har åkt till sin farmor. Det vill säga den 13 eller 14 Feb. v

Well, imorgon om inte vädret sviker allt för mycket, så är planen att det blir en lång, härlig dag i lekparken. Emblas kusin Lucas ska nämligen komma och hälsa på under dagen medans Tessan är på sjukhuset. Så det kommer nog bli high life. Det gillar vi!

Tänkte även försöka ta mig till Haninge C och glo lite i butikerna där, och kanske när man väl är där, träffa wictoria? Har ju bestämt att ses i flera månader utan att det har blivit av. Hon har en underbar liten son på 1 år som jag tror Embla utan tvekan skulle älska att leka med. Sen har hon en till liten bebis i magen som är beräknad att komma i april? om jag inte minns fel. Stort grattis till det.

På tal om Haninge!
Så har jag sökt in till folkhögskolan där men som jag i såna fall inte kommer börja i förens i augusti. Så får se när dom hör av sig i April - Maj någon gång för att åka dit och träffa / prata med lärare och så. För övrigt så söker jag jobb, då jag inte bara kan gå och släpa röven i backen fram till skolstart. Något måste hända nu känner jag. Jag har varit en soffsittare alldeles för länge, så känner mig jäkligt peppad att faktiskt aktivt söka jobb. Bara det är ett stort framsteg för mig kan jag lova. Go kickoo!

Nej, om man ska orka dagen och slippa leva på kaffe imorgon så behöver jag försöka få mig lite sömn.

Godnatt då!



Kommentarer
Postat av: kocko

Jobbigt läge att J har en annan brud....

2010-01-29 @ 17:22:32
Postat av: Mickis

Jobbigt läge för henne att han har dumpat henne ;)

2010-01-29 @ 17:45:50
URL: http://kickoo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0